Turkcell 19 Mayıs'a Özel Olarak Yaptığı Kampanya İle Gençlere HediyelerDağıtıyor! [gnctrkcll - Gençlik Kulesi]

Yazar:



Sosyal paylaşım sitesi olan facebook'ta son zamanlarda bu tür uygulamalar ile, kullanıcılarına sürekli ödüller dağıtan Turkcell'in; Kazan-Kazandır, Seç-Beğen-Al kampanyalarından sonra, şimdiki kampanyası da "Gençlik Kulesi".


Büyük Önder Atatürk'ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik Bayramı'na özel Genç Turkcell'de facebook'ta yaptığı bir uygulama ile gençlere, gençlik kulesi kurduruyor. Bu gençlik kulesi ;

Galata Kulesi büyüklüğünde olursa, 100 SMS ve 100 MB internet.
Eyfel Kulesi büyüklüğünde olursa, 200 SMS ve 200 MB internet.

Turkcell'den hediye olacak. Fakat; eğer gençlik kulesi bulutlara kadar ulaşırsa Turkcell'den tüm gençlere günlük 300 SMS ve 300 MB internet hediye olacak.

Bu kuleyi yükseltmek senin elinde. Bu uygulamaya katılıp, telefon numarasını belirten herkes kulede yerini alıyor. Sende arkadaşlarını davet ettikten sonra arkadaşlarında aynı şekilde kulede yerlerini alıyorlar ve bu böyle böyle giderek büyüyor.

Buraya tıklayarak uygulamaya gidebilirsiniz.



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh1EfS_2_l5WNjDMzHzSJs7j3cjP-nhhbzlucx-YokoNfEwviyBot2uUFUDLcAg8OdrANp3s4Yxm_6RELHXRhkB3THXLJlTyX06HMGesPrKPQlQhVk768hGZoJOnZlyX_YTfpcHPNSfucw/s1600/capture2.jpg




Kampanya İle İlgili ;

Kullanım Koşulları

  • "Gnctrkcll Facebook 19 Mayıs" kampanyası 16-22 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
  • Kampanya kapsamında Gnctrkcll Facebook sayfasındaki 19 Mayıs uygulamasını yükleyip, bireysel Turkcell hatlarıyla kaydolan ve Gnctrkcll Facebook sayfasını beğenen abonelere tüm Turkcell’lilerle mesajlaşmak için kullabilecekleri günlük 300SMS ve 300MB internet kullanımı hediye edilecektir.
  • Bu kampanya ilk başvuru yapan 300.000 Turkcell abonesi ile sınırlıdır.
  • Kampanya katılımcıları için SMS ve data paketi yüklemesi, katılımı takip eden hafta içinde 23-29 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve gelecek bilgilendirme mesajının ardından paketin geçerli olduğu gün saat 23.59’a kadar geçerli olacaktır.
  • Günlük data paketi 300 MB, günlük SMS paketi tüm Turkcell’lilerle mesajlaşmak için kullanılabilecek 300 SMS ile sınırlıdır.
  • Kampanya kapsamında kazanılan SMS ve internet paketleri aboneler arasında transfer edilemez.
  • Kampanya kapsamında yükleme yapılan faturalı hatların iptal, devir ve ihyasında yüklemesi yapılan hediye SMS ve internet paketleri geçerliliğini yitirecektir.
  • Var olan hediye SMS’leriniz bittikten sonra göndereceğiniz SMSler kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilmeye devam edecektir.
  • Mevcutta data paketi olan kullanıcılar öncelikle " Gnctrkcll Facebook 19 Mayıs " kampanyasından kazandıkları günlük ücretsiz data paketini kullanabilecektir.
  • Kampanya kapsamında verilen internet paketleri yurt içinde Turkcell kapsama alanı içerisinde kullanılabilir, yurt dışı kullanımlarında geçerli değildir. Yurt dışında kullanılan data, uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
  • Günlük data paketinin sona ermesinin ardından data kullanımları standart mobil internet tarifesi üzerinden devam edecektir.
  • Kampanya'ya katılanlar Turkcell'in işbu Kampanya Şartnamesi'nde tesis ve ilan ettiği kuralları şimdiden kabul ederler. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Turkcell tarafından yapılacaktır.
  • Her kullanıcı sadece 1 kez katılabilir.
  • Turkcell kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

SIKÇA SORULAN SORULAR

  • Kampanya ne zaman başlayacak ve bitecek ?
    Kampanya 16 Mayıs 2011’de başlayacak ve 22 Mayıs 2011 tarihinde bitecektir.
  • Kampanya’ya kimler katılabilir?
    Kampanyadan Gnctrkcll Facebook sayfasını beğenen ve 19 Mayıs’a özel uygulamayı yükleyerek Turkcell GSM hatlarıyla kaydolan Turkcell bireysel faturalı ve ön ödemeli tarifeli müşterileri faydalanabilirler. Bu hediyeler ilk başvuru yapan 300.000 Turkcell müşterisi ile sınırlıdır.
  • Kazandığım hediyeyi kullanmak için ne yapmalıyım ?
    Facebook üzerinden bireysel Turkcell hattınızla kampanyaya kaydolmanız ve Gnctrkcll Facebook sayfasını beğenmeniz yeterlidir. Kampanyaya katılım ücretsizdir. Kampanya sona erdikten sonraki hafta içinde hediye SMS ve internet paketiniz tanımlandığında SMS’le bilgilendirilirsiniz.
  • Kazandığım hediyeyi ne zaman kullanmaya başlayabilirim ?
    Kampanya katılımcıları için SMS ve internet paketi yüklemesi, kampanya katılımlarının sona erdiği günden sonraki bir hafta içerisinde gerçekleştirilecek ve gelecek bilgilendirme mesajının ardından paketin geçerli olduğu son gün saat 23.59’a kadar geçerli olacaktır.
  • Kampanyaya kaç kez katılabilirim ?
    Her kullanıcı sadece 1 kez katılabilir. Kampanya süresince yalnızca bir hediyeden yararlanılabilinir.
  • Kazanılan SMS paketi ile diğer operatörler yönüne mesaj gönderebilir miyim ?
    Hayır. Kazanılan SMS paketleri sadece Turkcell’lilerle olan mesajlaşmalarda kullanılacaktır.
  • Kazandığım hediyeyi başka birine transfer edebilir miyim ?
    Kampanya kapsamında kazanılan SMS ve internet paketleri müşteriler arasında transfer edilemez.
  • Şu anda kullandığım bir internet paketim var, kazandığım internet paketini nasıl kullanabilirim ?
    Mevcutta internet paketi olan kullanıcılar öncelikle " Gnctrkcll Facebook 19 Mayıs" kampanyasından kazandıkları günlük ücretsiz internet paketini kullanabilecektir. Günlük internet paketinin sona ermesinin ardından varsa abonenin diğer internet paketlerinden kullanım devam edecektir. Mevcutta paketi yoksa standart mobil internet tarifesi üzerinden ücretlenmeye başlayacaktır.
  • Kazandığım SMS'lerim bitince konuşmalarım nasıl ücretlendirilir?
    Hediye SMS’lerinizle yapabileceğiniz maksimum kullanımı aştıktan sonra varsa diğer paketleriniz devreye girer. Paketiniz yoksa kendi tarifeniz üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz.

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim