Bc.Vc İle Link Kısaltarak Para Kazan! [Bc.Vc İle İlgili Merak Ettiğiniz Herşey]

Yazar:



Daha önce sizlere link kısaltarak para kazanılacak bir servis olarak Adf.ly sitesini tanıtmıştım. Fakat o siteyi tanıttıktan bir süre kazanç oranlarında aşırı derecede düşüş olduğunu farkettim. Bunu üzerine yeni, para kazandıran, link kısaltma servisleri denemeye başladım. Yeni siteler ararken özellikle reklamları düzgün, oranları iyi, ödeme sıkıntısı olmayan gibi kriterleri göz önünde bulundurdum.

Arayışlarımın ve denemelerim sonucunda Bc.vc adlı sitede karar kılıp, biraz test ettikten sonra sizlerle paylaşmayı uygun gördüm. 3 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım.

Daha önceki yazımda da belirttiğim gibi bu tür siteler 1000 tıklamaya belirli bir ücret öderler. Adf.ly sitesinde bu ücret biraz daha aşağılara çekilmişken Bc.Vc sitesinde 1000 tıklamaya 2,5 $ (dolar)  para verilmesi, bir link kısaltma servisi için son derece iyi bir orandır. Adf.ly'a göre en büyük artılarından bir tanesi de haftalık olarak ödemelerin yapılmasıdır.

Daha önceki yazım : Adf.ly ile Link Kısaltarak Para Kazanın! - (Ayrıntılı bilgi için tıkla!)

Nasıl Üye Olacağım?
Öncelikle buraya tıklayarak siteye girin. Siteye girdikten sonra "Şimdi Katıl" butonuna tıklayarak üyelik formunu açabilirsiniz. Karşınıza gelecek formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduğunuz takdirde siteye rahatlıkla üye olabilirsiniz. Formun alt kısmındaki "Hesap Türü" yazan kısımda "Link Kısalt" seçeneği seçili olacak. Site onu otomatik olarak şekilde seçmiş zaten ama siz yinede dikkat edin. Site Türkçe olduğu için üyelik konusu ile ilgili pek de bir açıklama yapmaya gerek yok.

Nasıl Link Kısaltabilirim ve Para Kazanmaya Başlayabilirim?
Siteye üye olup üye girişi yaptıktan sonra, kısaltmak istediğiniz linki anasayfada bulunan kutucuğun içine yapıştırıp "Kısalt" butonuna tıklıyorsunuz ve saliseler içinde size kısaltılmış link verilmekte.

Örnek Link : http://bc.vc/l1j3Bl (Google linki)

Bc.Vc Sitesinin Çalışma Mantığı Nedir?
Diğer para kazandıran link kısaltma servislerinde de olduğu gibi Bc.Vc sitesinde de kısaltımış linke tıklandıktan sonra 5 saniyelik geri sayım gelir. Bu geri sayım bittikten sonra "Reklamı Geç"  butonuna tıklandığı takdirde kısaltılmış olan link, sizin istediğiniz adrese yönlenecektir.
(Üstteki örnek linkte görüldüğü gibi)

Bc.Vc sitesi için şuanda, her 1000 kişi için kazanacağınız ücret şuanda 2,5 dolar olarak belirlenmiştir.  Bu ücret zamanla değişebilir. Ortalama olarak 1000 tıka ne kadar kazandığınızı görebilmek için anasayfada bulunan "Ort. CPM" yazılı kısma bakabilirsiniz.







Ödemeler Nasıl Yapılıyor?
Ödemeler ister PayPal hesabınıza, isterseniz de banka hesabınıza yapılmaktadır. Sitedeki "Ödemeler --> Hesap Detayları" kısmından, en alt taraftan ister PayPal hesabınızı isterseniz de banka hesabınızın IBAN numarasını yazarak ödemenizi her cuma günü sorunsuz ve otomatik olarak alabilirsiniz. Her cuma ödemenizi sorunsuz bir şekilde alabilmek için ödeme bilgilerinizi kesinlikle doldurunuz.

Alt Ödeme Limiti Nedir ve Ödemeler Ne Zaman Yapılıyor?
Alt ödeme limiti 10 dolardır. Ödemeler her hafta cuma günü yapılmaktadır. Ödeme alma konusunda sıkıntınız olmasın. Ödeme yapan bir web sitesidir. Şahsen denedim. Ödemelerde kesinti yapılmamaktadır. Kazançlar olduğu gibi hesaplarınıza yatırılmaktadır.



Bc.Vc Mi Kullanmalıyım Yoksa Adf.ly Mı?

Burada size her iki siteyi de kıyaslayacağım..

Bc.Vc Sitesinin Avantajları :
  1. Bc.vc sitesi tamamen Türkçe'dir.
  2. Haftalık ödeme sistemleri ile her cuma ödemeleriniz otomatik olarak ödenmektedir.
  3. PayPal'ı olmayanlar için IBAN ile banka hesaplarına da ödeme yapmaktadırlar.
  4. Alt ödeme limitiniz 10 doları geçtiği an haftalık olarak, otomatik ödeme yaparlar. (Her cuma)
  5. Bir sorunla karşılaşırsanız iletişim kısmından iletişime geçeceğiniz bir destek ekibi vardır. Türk sitesi olduğu için destek alırken dil konusunda sıkıntı yaşamazsınız.
Bc.Vc Sitesinn Dezavantajları :
  1. Kullanıcıları rahatsız edecek türden reklamlar çıkabiliyor bazen.
  2. Sitede arada bir kapanmalar yaşanmaktadır bu sebeple kısalttığınız linkler bazen çalışmamakta ve siteye erişim problemleri yaşanmaktadır. Bu da kısa süreli de olsa kazançlarda aksamaya sebep olmaktadır.


    Adf.ly Sitesinin Avantajları :
    1. Siteye erişim problemi kolay kolay rastlanmaz. Linkleriniz her zaman çalışır
    2. Adf.ly sitesinin reklamları daha temizdir. Kullanıcılarınızı rahatsız etmez.
    3. Alt ödeme limiti 5 dolardır. Adf.ly sitesinde paran 10 doları geçtiği an, hangi gün olursa olsun, anında paranızı talep edebilirsiniz. Eğer ödeme talebinde bulunmazsanız ay başı paranız hesabınıza otomatik olarak yatırılır.

    Adf.ly Sitesinin Dezavantajları :
    1. Sadece PayPal'a ödeme yapmaktadırlar. IBANN hesabınıza ödeme yapmıyorlar.
    2. Destek ekibi ile iletişime geçecekseniz, İngilizce bilmek zorundasınız.
    3. 1000 tık başına kullanıcılara vaad ettiği ücret diğer link kısaltma sitelerine göre çok düşüktür. Bu da daha az kazanmanıza sebep olur.

    Daha önceki yazım : Adf.ly ile Link Kısaltarak Para Kazanın! - (Ayrıntılı bilgi için tıklayın)

    Benim anlatacaklarım bu kadar. Hangisini kullanacağınıza siz karar verirsiniz artık. :) Konu ile ilgili soru veya görüşlerinizi aşağı kısma yorum olarak belirtebilirsiniz. Hepinize bol kazançlar dilerim.

    56 yorum:

    1. ÖDEME İÇİN PAYPAL GEREKLIMI

      YanıtlaSil
    2. Hayır. PayPal olması zorunlu değil. PayPal'ınız yok ise, ödemelerinizi IBAN yoluyla direkt olarak banka hesabınıza alabiliyorsunuz.

      YanıtlaSil
    3. ben kayıt oluyorum ama doğrulama maili gelmıyor, Hotmail ve gmail denedım ıkısınede herhangibir mail gelmedi

      YanıtlaSil
    4. @Kullanıcı
      Merhaba Kullanıcı!
      Spam klasörlerini kontrol etmeni öneririm. Eğer spam klasöründe de yok ise, "Şifremi Unuttum" yaparak, kaydınızın alınıp alınmadığını kontrol edin. Eğer kaydınız alınmışsa mail adresinize giriş bilgileri yollanacaktır. O bilgilerle sisteme giriş yaparak, yeniden doğrulama kodu isteyebilirsiniz, üyeliğinizin aktifleşmesi için. Bazen sistemden bu tip sorunlar olabiliyor.

      YanıtlaSil
    5. Hocam banka hesabı için dolar hesabı gerekiyomus olmazsa eger para yatmıyormus falan öyle bi sıkıntı var mı bide paypalımızı vermek için sadece paypala kayıtlı oldugumuz e-mailimizi yazmak yeterli mi

      YanıtlaSil
    6. @Adsız
      Merhaba "Adsız" arkadaşım. Kesinlikle öyle bir şey yok. Yani hesabınızın dolar hesabı olmasına gerek yok. İstediğiniz bir banka hesabının IBAN numarasını sisteme kaydetmeniz yeterli. Banka hesabını yazınca ödemeleriniz TL olarak hesabınıza geçiyor zaten. Mesela sistemden 10 dolar kazandığınızı varsayalım, banka hesabına bu para şuanki kura göre 18 TL olarak geçer. O yönden bir sıkıntı yaşamazsınız yani. Şahsen sistemi deneyerek gördüm.

      PayPal konusuna gelince ise. Evet, PayPal ile paranızı almak için, PayPal'a kayıtlı mail adresinizi yazmanız yeterli. Eğer ödemeyi Paypal olarak seçer iseniz, paranız direkt olarak dolar cinsinden hesabınıza geçer. 10 dolar ise, Paypal'a 10 dolar olarak yansır.

      YanıtlaSil
    7. İstediğimiz linki kısaltabiliyor muyuz, ilk defa böyle bir sistem kullanacağım.

      Teşekkürler

      YanıtlaSil
    8. @Muhammet
      Evet Muhammet. Kısaltabilirsin diye biliyorum ama sen yinede işini garantiye almak istersen iletişim bölümünden site yetkilileri ile iletişime geçebilirsin.

      YanıtlaSil
    9. Çok güzel bir site bcvc. Adfly'a göre kesinlikle çok daha iyi. Anlamınız için teşekkürler.

      YanıtlaSil
    10. Öncelikle Ben kullanıyorum bc.vc 300 tıklamaya 1.20 tl veriyor birgünde 300 yaptım 3-4 günde 10 lira kazanırım gerçekten mükemmel tavsiye ederim birde banka hesabınız varsa ibann kodu ile alınıyor ben yaptım memnunum link.tl falan hepsi popout blogger siteniz varsa kapanır.Seçecekseniz ya bcvc yada adfly(az para veriyor)

      YanıtlaSil
    11. Hocam çok güzel bir yazı olmuş. Ben denedim an şu için hala kazanamıyorum bakalım ilerleyen günlerde neler olacak :)

      YanıtlaSil
    12. Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.. Hepinize bol kazançlar dilerim. Umarım kazanmaya devam edersiniz.

      YanıtlaSil
    13. bu site için nediyorsunuz

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Aslında ödemesini yapan, sağlan bir sitedir fakat son bir haftadan beridir, ödemeler için kullanıcılardan TC Kimlik no istemeye başladılar. Bu yüzdendir ki artık BC.VC'de bozdu diyebiliriz. Kimlik numaranı vermeyi göze alıyorsan kullan, ben kimlik numaramı sanal ortamda paylasmam diyorsan, üye olma derim ben. Yazıda da gerekli güncellemeyi yaptım ben zaten.

        Sil
    14. hocam bende bir süredir gelirkapisi.org blogumda bc.vc link kısaltarak para kazanma ile uğraşmaktayım. ama bazı reklamlar ziyaretciyi kaçırır nitelikte. reklam formatlarını iyi seçmek gerekiyor sanırım. makale için teşekkürler

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Haklısınız, link kısaltma sitesindeki reklam formatı da çok önemli. Başta TC kimlik numarası olmak üzere, son zamanlarda çıkan indirmeye dayalı reklamları yüzünden ben de BC.VC'yi bıraktım şuanda. İleride eskisi gibi olurlarsa yeniden kullanmaya başlayabilirim.

        Sil
      2. peki ona mukabıl ne kullanıyorsunuz ?

        Sil
      3. Adf.ly sitesini kullanıyorum şuanda.
        Bakınız : http://www.blogkafem.net/2012/12/adfly-ile-link-ksaltarak-para-kazann.html

        Sil
    15. dostum site her hangi bir üye 2. bir hesap actıgında t.c ister ve kimin t.c sini veremiyecegi için on dan dolayı ister bence şim di internette T.C ile napa bilirki her hangi biri ....

      YanıtlaSil
    16. Hocam 2 sorum olacaktı.
      1-bu yeni sistemde tc no istiyorlar.Yaşım 18 den küçük.Bu durumda ödeme alırmıyım.
      2-Paypal hesabımda kredi kartı onaylı değil bu sorun olurmu.
      Şimdiden teşekkürler...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. 1) 18 yaşından küçük olduğunuz için ödeme yapmazlar.
        2) Hayır, PayPal hesabınızın kredi kartı onaylı olmaması BC.VC açısından bir sorun yaratmaz benim bildiğim kadarıyla çünkü bu durum tamamiyle siz ve PayPal arasında olan bir şeydir. BC.VC açısından bir sorun teşkil etmez.

        Sil
    17. nasıl kaldırabilirim bunu hep karşıma çıkıyor

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba Aytaç. Kusura bakmayın ama sorununuzu tam olarak anlayamadım. Biraz daha detay vererek ne demek istediğinizi anlatırsanız belki yardımcı olabilirim.

        Sil
    18. 1000 tıklama alacam 2.5 dolarmı verecek gider reklam banner tıklaması alırım tık basına 10 krs alırım.

      YanıtlaSil
    19. kardeşim bc.vc üye olurken Tc numaramı verdim hesabımı nasıl silebilirim yardımcı olurmusun.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. support@bc.vc adresine mail atarak hesabınızı kapatmak istediğinizi belirtebilirsiniz.

        Sil
    20. bişey sorcam ödeme limitim 10$ geçti cuma gününden önce geçti ama ödeme yapılmadı henüz cuma günü bugün ve saat 14.00 neden acaba yoksa gün içerinde ödemeler yapılacak mı ?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Eğer TC kimlik numaranız sisteme kayıtlı ise gün içinde ödemenizi yaparlar ama tc kimlik numaranız sisteme kayıtlı değil ise, siz sisteme ekleyene kadar ödemenizi bekletirler.

        Sil
      2. evet sisteme kayıtlı ama henüz ödeme yapılmadı.
        paypal hesabımı verdim

        Sil
      3. PayPal hesabına ödeme yaptıkları bazen aksaklıklar oluyor. PayPal hesabınızı tekrardan kontrol edin. Sitede doğru yere mi yazmışsınız? Hesap kısmını tekrar kontrol edin. Hesap sekmesine tıkladıktan sonra en alt kısımdaki ödeme yöntemini "PayPal" yapılı olduğundan emin olun ve altındaki "PayPal adresi yada IBANN" yazan kısma PayPal'a kayıtlı olan mail adresinizi doğru bir şekilde yazdığınıza emin olun. Hepsinden tamamiyle emin iseniz, support@bc.vc adresine mail atın. Paranızın neden yatırılmadığını sorun ve ayrıca bc.vc'ye kayıtlı mail adresinizi de mailin içinde belirtin.

        Sil
    21. Bc vc bugün cumartesi ödeme yapmadı, tc kimlik no m onaylı, herhangi bir illegal bir durum da yok. 10$ 3 gün önce geçmişti. tc yi 3 hafta önce vermiştim. neden ödeme yapmadılar duyurular bölümünde de de açıklama yok ödeme yaptıklarına dahil.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Üstteki "Teague James" kullanıcı adlı arkadaşa gerekli cevabı verdim. Aynıları sizin için de geçerli. Dediklerimi yapın. Mutlaka bir sonuç alırsınız.

        Sil
      2. zaten öyle ama dedikleriniz gibi

        Sil
    22. merhaba bc vc hesabım var şimdi, ödeme alıcam mesela şu şekilde alabilir miyim ?

      Şimdi yaşım 18 in altında ama daha önce bir işyerinde çalıştım banka hesabı açtılar bana ilk imza mı ne iş bankası yani, banka kartı ile aylık paramı çekiyordum. Şimdi bir iban numaram var galiba işte ben bc vc deki hesabımı direkt iban nomu yazarak yönlendirsem hesabıma mı yatırır ? ve bende gider direkt atmden çekebilirmiyim ? sorunum bu çok basit. daha önc paypaldan alıyordum ama paypaldan bankaya zor oluyor

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bu şekilde hesabınıza parayı alabilirsiz tamama ama; BC.VC sitesi 18 yaş altı kişilere ödeme yapıyor mu peki? Onu bir sormanız lazım adamlara. Sen TC Kimlik numaranı sisteme girdiğin zaman yaşını da otomatikmen öğrenmiş olacaklar zaten. Eğer siteye üyelik şartları arasında 18 yaş sırını yoksa, bir sorun olmaz bence.

        Kesi bilgi için şu adrese mail atmanızı tavsiye ederim = support@bc.vc

        Sil
    23. ıban numarasını sonradan eklesem şu an hesabım yokta :) hesapta para birikir mi yinede ?

      YanıtlaSil
    24. karşim acele cevaplar mısın ? ben şuanda paypal ile ödeme alıyorum onu iban ile değiştirsem sorun olmaz değil mi ? yani hesap türümü paypal dan iban yapacağım sorun olmaz sanırım, sizece ?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Hayır. Sorun olmaz. Yine ödemeni alırsın.

        Sil
    25. iyi ben sana tc kimlik numaramı vereyim sen benim neyin var neyim yok al. ALABİLİR MİSİN? HAYIR. tc kimlik no nedir ki arkadaşım git bir hastaneye okula her türlü 50-60 tane tc kimlik bulursun zaten listelerden bilmemnelerden. adamlar tc kimlik no daki ad ile sitedeki üyeliğin adını karşılaştırıyor tutmuyorsa sahte olduğu için ödeme yapmıyor

      YanıtlaSil
    26. Ben param ile Steam üzerinden oyun satın almak istiyorum gelen parayı direkt olarak steam'e yönlendirebiliyor muyuz? Bu arada oldukça açıklayıcı bir anlatım olmuş. Şimdiden teşkkürler...

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Öyle bir şey mümkün değil benim bildiğim kadarıyla. Daha detaylı bilgi için site yetkililerine mail yoluyla iletişime geçip bir de bunu onlara sorabilirsiniz.

        Site yetkilileriyle iletişime geçmek için BC.VC mail adresi = support@bc.vc

        Sil
    27. kesinlikle güvenmeyiniz bu servis muhtemelen türkler tarafında çaılmış hiç bir surretle bir site sizden tc kimlik no istemez sonuçta reklam tıklatıyorsunuz banka soymuyorsunuz tc no ad soyada öyle bir başınızı yakarki 2 yıl sonra şirket kurdurup üzerinize borçları yıkıp kaçarlar bakın tekrar ediyorum üç kağıtçı bunlar o tc kimlik nolarını satabiliyorlar çok yaşanmış bu olay

      YanıtlaSil
    28. Abim benim şimdi bana Paypal e-mail diyor o ne oluyor?Normal e-mailim mi ne?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. PayPal hesabına kayıtlı olan mail adresini yazman gerekiyor. Eğer bir paypal hesabın yoksa ilk önce paypal sitesinden bir hesap açacaksın kendine. Daha sonra da PayPal'a üye olurken verdiğin mail adresini de siteye yazacaksın. O mail adresi aracılığıyla da kazancın PayPal sitesine yatırılacak.

        Sil
    29. Bu linkleri kullanmamamız adsense için bir sıkıntı doğurur mu?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Abartıya kaçılmadığı sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ayrıca nofollow olarak linklersen senin faydana olur. Ama link kısaltma sitelerinde bazen adsense kurallarına aykırı reklamlar döndüğü için ve sen de kullanıcılarını bu kurallara aykırı bir sayfaya yönlendirmen sebebiyle sıkıntı doğurması muhtemeldir.

        Sil
    30. benden para keserlermi

      YanıtlaSil
    31. gerçekten harika bir site olmuş başarılarınızın devamını dilerim

      YanıtlaSil
    32. Güzel bir yazı olmuş.BCVC kardeşliği gibi bir aktivite olsa daha iyi olacak.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. O tür şeyler kuralları aykırı olduğu için tavsiye etmem.

        Sil
    33. yardımızı istiyorum. 100 link oluşturup paylaştıgımda üyelerin bir tanesi 100 linke sırayla tıklarsa hepsinden para kazanma imkanım varmı

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Kazanırsın ama bunu yapman şüpheli tıklamalara sebebiyet verir. Bunun sonucunda hesabın kapatılabilir. Gerçekten faydalı bir içerik paylaşımı yaptıktan sonra, kişilerin kendi istekleri ile tıklaması gerekmektedir.

        Sil
    34. adult link kisaltmak ban sebebi mi?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Kendi sitelerinde bahsettiğiniz içeriklerle birlikte Bc.Vc kullanmanın yasak olduğu yazıyor. Dolayısıyla ban sebebi olabilir. (Bakınız: https://bc.vc/faq.php)

        Sil
    Yorum Sayfası :


    Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

    Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


    Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

    BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
    Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
    Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
    DMCA.com Protection Status
    Anasayfa | Hakkında | İletişim