Mail Adresinizi Bildirin, Bumerang'a Üye Olurken 20 TL Kazanın!

Yazar:




Daha önce şuradaki konumuzda bazı arkadaşlara, bana verilen promosyon kodu aracılığıyla Bumerang'tan 20 TL kazandırmıştım. Promosyon kampanyası sona erdi ama; Bumerang'ın yeni sistemi sayesinde mail adresiniz üzerinden size 20 TL kazandırmaya devam edeceğim.

Tek yapmanız gereken, aşağıya yorum olarak yada sitenin üst kısmındaki "İletişim" kategorisinden bana mail adresinizi bildirmek olacaktır. Ayrıca yine üstteki "Hakkımda" yazan kısımda benim Twitter ve Facebook adreslerim var. Oradan da benle iletişime geçerek mail adresinizi bana bildirebilirsiniz. Mail adresinize yollayacağım mail üzerinden siteye üye olduğunuz takdirde Bumerang'tan 20 TL kazanabileceksiniz. 


Güncelleme (12.05.2014) : Arkadaşlar kota dolmuştur.


Ayrıca şunları da belirtmemde fayda var : 
Bumerang'a üye olmak için bir web siteniz olmalı. Bu web siteniz, yeni açılmış olmamalı ve içi boş olmamalı. Özgün içeriklere sahip olmalı. En az 1-2 aylık olmalı. Ayrıca daha önceden mevcut siteniz ile hiç Bumerang'a üye olmamış olmanız gerekiyor.


Üye Olduktan Sonra
Size attığım mail aracılığıyla sisteme üye olduktan sonra, siteniz 72 saatlik bir onay sürecine girecektir. Sitede; bronz, altın ve platin üyelik olmak üzere 3 çeşit üyelik vardır... Bu üyelik çeşitleri sitenizin kalitesine göre verilmektedir. Kaliteli ve özgün içeriğe sahip bir blogunuz varsa, sizi hemen platin üye yaparlar.  Siteniz onaylanacağı sırada üyeliğiniz "Platin" kategoriye alınr ise, 20 TL sizindir diyebiliriz artık!

"Ben üye oldum fakat Platin üye olamadım" diyorsanız sakın dert etmeyin. Bumerang yetkilileri blogları sürekli olarak takip ediyorlar zaten. Sitenizin performansına göre sizi zamanı gelince "Platin" üye kategorisine alıyorlar zaten. İlk reklam teklifinizi yayınladıktan sonra hesabınıza anında 20 TL aktarılacaktır. Sitenizin "Platin" kategorisinde olması gerektiğine inanıyorsanız, mail yoluyla Bumerang yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Nedir Bumerang?
Bumerang, blog saihibi kişilerin hem bloglarına daha fazla okuyucu çekmek ve sitelerinin bilinirliliğini arttırmaya yardımcı olmak hem de sisteme üye olan site sahiplerine verdikleri "büyük markaların tanıtım yazıları" ve "gösterim bazlı kazanç" reklamları ile kullanıcılarına para kazandıran bir sistemdir. Bumerang sistemi Hürriyet.com.tr ve Hürriyet gazetesi taraından desteklenen bir sistemdir.

Bumerang Sistemi Siteme Ne Gibi Avantajlar Sağlayabilir?
Sunduğu Bumads teklifleri ve gösterim bazlı kazanç sistemleri sayesinde Bumerang aracılığıyla sitenizden para kazanabilirsiniz. Yazarkafe'de içeriklerinizi paylaşarak, yazınızın binlerce kişi tarafından okunmasını sağlayabilir, Hurlist ile de arama motorlarında öne çıkabilirsiniz.Bumerang tamamen ücretsizdir.

1 yorum:

  1. Yazı için teşekkürler. Ücretsiz bir blog bu sistemden tamamen faydalanabiliyor mu?

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim