Maneviyat Tek Eksiktir!

Yazar:




İnsanı insan yapan değerler bütünüdür maneviyat... Bu kavramı benliğinde hissetmeyenler ne yazık ki gerçek manada hiçbir hissiyatı tatmamıştır,tadamamıştır. Dünyadaki isteklerimizin bu denli sınırsız ve basit olmasıyla beraber başlar maneviyat eksikliği.

Ruhumuz anlamaz çoğu zaman bunları ve iç huzursuzluk diye de adlandırdığımız o eksiklik, içimizi kemiren o tuhaf his başlar en  derinlerde..

Onu sadece bizi var eden doyurabilir, tamamlayabilir ancak. O'nu var edenin isteklerini yerine getirdiğimizde huzuru buluruz sadece.

Biz ancak bunu fark ettiğimizde yaşamın,yaşamanın farkına varabiliriz. İnsan Allah ve insan sevgisini içinde hissederek aşkla ve Aşk'ta iman etmelidir. Neyi bekliyoruz o halde? Biraz kendimize dönmeye ihtiyacımız var, bizi var edene dönmeye...


Şems'in de söylediği gibi : ''Yaşadığım hayatı değiştirmeye, kendimi dönüştürmeye hazır mıyım ? Diye sormak için hiçbir zaman geç değil. Kaç yaşında olursak olalım, başımızdan ne geçmiş olursa olsun, tamamen yenilenmek mümkün.

Tek bir gün bile öncekinin tıpatıp tekrarıysa, yazık !Her an her nefeste yenilenmeli. Yepyeni bir yaşama doğmak için ölmeden önce ölmeli.'' 

Unutmayam ki : Maneviyat tek eksiktir!

Eksikliği maneviden olana Şeytan hep kesiktir. Bu ne büyük eksikliktir...
Artık yenilenme ve şu anın hakikatini yaşama vaktidir.

Yazar : Emel Mutluer

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

İstatistikler

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim