Yurtdışındayken Tasarruf Yapmanızı Sağlayacak 11 Mobil Uygulama

Yazar:



Yurtdışına belli bir süreliğine seyehata çıkacaksanız ve hem gezerken hem de kur farkına kurban gitmeden cebinizden az da olsa tasarruf sağlamak istiyorsanız bu yazı tam size göre! Yurtdışındayken cep telefonlarınıza yükleyeceğiniz birkaç dijital kupon uygulaması ile bulunduğunuz bölgedeki anlaşmalı yerlerden yıl boyunca tasarruf sağlayabilirsiniz.


Kupon Uygulamaları

Dijital kuponlar doğa dostu olmakla birlikte e-posta ile herhangi bir bilgilendirmeye ihtiyaç duymaz. Telefonunuzun da her an yanımızda olduğunu düşüncek olursak dijital kuponlarla tasarruf yapmak zor olmayacaktır. Yalnız unutmadan belirtmem gerekir ki bu yazıda derlenen uygulamalar yurtdışı mağazaların veya işletmelerin indirim kuponlarını içeren uygulamalar olduklarını belirtmemde fayda var.

Coupon Sherpa (Android, iOS)
Dijital kuponların dünyasına dalmaya hazır olun. Bu uygulama herhangi bir hesap açma işlemi ve bilgi gerektirmeden istediğiniz kategoriye göre kuponlarınızı aramanıza yardım eder. Favori mekanlarınızı köşedeki yıldıza tıklayarak kaydedebilirsiniz. Bu kadar kolay.

The Coupons App (Android, iOS)
Adından da anlaşılacağı gibi bu uygulama sizi çok zengin bir kupon dünyasına götürüyor. Kupon taramanın yanı sıra,herhangi bir öğe tarayabilir,benzin fiyatlarına bakabilir ve elinizdeki kuponları arkadaşlarınızla paylaşabiliriniz.

RetailMeNot (Android, iOS)
Son güncellemeyle birlikte bu uyguluma ile gıda sipariş edebilirsiniz. Favori mağazalarınızı kaydedebilir, bu mağazalarda yeni bir ürün indirime girdiğinde bildirim alabilir, birçok uygulamada olmayan indirimleri bulabilirsiniz.

Restaurant.com (Android, iOS)
Hepimiz yemek yemek zorundayız. Eğer yemek pişirmekten sıkıldıysanız bu uygulama size yerel restorantlar için güzel indirmlerde bulanacak.

Checkout 51 (Android, iOS)
Bu uygulama size indirmden daha fazlasını yapıyor.Checkout 51 seçilen ürün aldığınızda size para yolluyor. Yapmanız gereken tek şey aldığınız ürünü doğrulamak için makbuzun bir resmini çekmek.

Diğer İndirimler

KeyRing (Android, iOS)
İndirim kartlarınızı cebinizde taşımakta zorluk mu çekiyorsunuz? Bu uygulama ile kartlarınızı uygulamanıza yükleyin ve ödeme yapacağınız zaman kasaya okutun. Bu uygulama ayrıca size ekstra indirim kuponları sunacak.

Cartwheel by Target (Android, iOS)
Bu uygulama özel fiyatları ve indirmde olan ürünleri görüntüler. Bir ürünü yakaladığınızda,listenizdeki mevcut yer kadar seçebilirsiniz. Ama uygulamayı kullandıkça listenizde daha fazla yer kazanacaksınız. Listeniz bittiğinde uygulama size bir kasalarda kullanabiliceğiniz bir kod yaratak.

ShopSavvy (Android, iOS) / RedLaser (Android, iOS)
En iyi fiyatı aldığızdan emin olmak istersiniz bu iki uygulama size yardımcı olacaktır. Bu tarayıcı uygulamalar yardımıyla aradığınız ürünün fiyatını kontrol edebilirsiniz.

Foursquare (Android, iOS) and Swarm (Android, iOS)
İster inanın ister inanmayın,bu uygulamalar ile gıda üzerinde tatlı skorlar yapabilirsiniz.Yemeğe çıktığınızda indirimlerden yararlanabilirsiniz. Sadece check-in yapın ve hangi tekliflerin açıldığına bakın.

GasBuddy (Android, iOS)
Eğer kendi aracınızı kullanıyorsanız,yakıtı nerden doldurmanız gerektiğini bilmek isteyeceksiniz. Bu uygulama yüksek gaz fiyatı olan yerleri bildirir. İstasyona gitmeden önce uyglumayı kontrol edin edin ve her sefer için para tasarrufu yapın.

Bütçe Yönetimi

Bu uygulamarı kullanmak,kuponlardan ve indirimlerden yaralanmak size para tasarrufu yaptıracaktır. Ama yinede bir bütçeye ihtiyacınız var. Bu Check uygulaması yardımıyla bütçenizi yönetin.

Check (Android, iOS)
Bu uygulama birden fazla finansal hesabınızı yönetmenize olanak sağlar. Fatura hatırlatmaları sayesinde faiz ödemekten kurtulursunuz ve uygulama üzerinden direk ödeme yapabilirsiniz.

 Çeviri ve Derleme : Ahmet Umut Şerefoğlu ve Ali Arslan

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim