Ethereum Nedir, Nasıl Satın Alınır?

Yazar:



Altcoin olarak bilinen Ethereum, Vitalik Buterin tarafından kurulmuştur. Açık kodlu bir platform olan Ethereum blockcoin teknolojisine dayanır. Kabiliyet ve amaçta Bitcoin’den ayrılan bu platform merkeziyetçi olmayan uygulamaların geliştirilmesine ve çalıştırılmasına odaklıdır.

Ethereum nedir? Ethereum, blok zincirinde ilk olarak madenciler ağı besler ve daha sonrasında ether kazanılır. Sahip olduğu özellikler sebebiyle bu platform uygulama geliştiriciler tarafından ağda işlem ücretleri ve hizmetler ile ilgili ödeme yapmak amacıyla kullanılır. Sahip olduğu yapı sayesinde Ethereum kripto para birimlerinin geliştirilmesinde de kullanılabilir.


Açık sözleşme işlevselliğine sahip olan Ethereum blok tabanlı dağıtılmıştır. Bu çalışmalar herhangi bir devlet otoritesi tarafından kontrol edilmemektedir. Bağımsız olması sebebiyle sıkça tercih edilen Ethereum, Bitcoin’den sonra en çok ilgi gören ve piyasa değerine sahip olan dijital para birimi olarak bilinir.

Ethereum Nasıl Satın Alınır?

Türk lirası ile Ethereum nasıl satın alınır diye baktığınızda, bunun için bazı aşamaları tamamlamanız gerekecektir. İlk olarak internet sitesine kayıt oluşturmanız gerekir. Bu esnada adınız, soyadınız, cep telefonu numaranız gibi bilgilere ihtiyaç vardır. Böylece Ethereum cüzdan hesabınız daha güvenli hale gelecektir.



Satın almak için ikinci aşamaya geçtiğinizde, hesabınızda yer alan eksik bilgileri tamamlamalı ve para göndermelisiniz. Burada doğum tarihi ile TC kimlik numarası doğrulamanız gerekecektir. Ardından sizinle paylaşılacak olan hesaba para göndermelisiniz. Bu transfer işlemini kendi adınıza olan bir hesaptan yapmanız gerekecektir. Gönderme öncesinde tutar hakkında fikir edinmek adına, Ethereum USD fiyatı ile ilgili fikir edinebilirsiniz. Yapacağınız transferde komisyon ve kesinti olmayacaktır. Son aşamaya geçtiğinizde kolay alış-satış ekranından satın alma ya da satma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Alacağınız tüm Ethereum hemen hesabınıza geçecektir. Bu işlemleri kolay hale getirmek için, güvenli ve kaliteli hizmet sunan bitlo.com’u tercih edebilirsiniz.


Ethereum Satın Alırken Bilinmesi Gerekenler

Ethereum USD ve TL karşılıkları al sat işlemlerinde takip etmeniz gereken tutarlar arasında yer alır. Türk lirası olarak yapacağınız transferlerde 100 TRY en az yükleme sınırı vardır. Satın alma işlemi için ise en az 1 Türk lirası olması gerekir. Ethereum satın almak ve satmak son derece kolay işlemlerdir. Dilediğiniz zaman bu işlemi piyasa değeri üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Hesabınızda olan Türk lirasını ise mesai saatleri içerisinde banka hesabına gönderebilirsiniz. Alacağınız tüm Ethereumlar, soğuk cüzdanlarda muhafaza edilmektedir. Eğer aldığınızı başka bir cüzdanda saklamak istiyorsanız, yedi gün yirmi dört saat boyunca transfer yapabilirsiniz. Bununla ilgili merak ettiğiniz tüm detaylara ve Ethereum haberlere Bitlo üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu sayede de herhangi bir saat sınırlamasıyla uğraşmaz, Bitlo ile kolay ve hızlı yatırımlar yapabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

İstatistikler

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim