Uygun Fiyatlarla E-Ticaret Sitenizi Kurun

Yazar:



E-ticaret sitesi kurma gibi düşüncelere sahipseniz, hiç vakit kaybetmeden buna özel olarak hazırlanmış paketlere yönelebilirsiniz. Her ihtiyaç ve talep dikkate alınarak oluşturulan paketler sayesinde kısa süre içerisinde site sahibi olabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta alacağınız paketin içeriği ve fiyatıdır.


Farklı özelliklere sahip olacak şekilde hazırlanan en ucuz e-ticaret sitesi paketleri, kurulum aşamasının daha kolay tamamlanmasını sağlayacaktır. Paketlerin içerisinde tasarımdan entegrasyona, sanal POS kullanımından taksitli sipariş olanağına kadar pek çok özellik bir arada yer almaktadır. Doğru ve planlı özelliklere sahip olacak şekilde kuracağınız site ile satışlarınızı ikiye katlayabilir, potansiyel müşterilerinize daha çabuk ulaşabilirsiniz. Şirket kurmak, alan adı ve sunucu seçimi gibi birkaç önemli noktaya dikkat ederek, yapacağınız seçimlerle hayalinizdeki siteyi Kobisi ile rahatça kurabilirsiniz.



En Ucuz E-Ticaret Paketleri

En ucuz e-ticaret paketleri kendi içerisinde Plus, Prime, Professional, Business, Personal gibi çeşitlere ayrılır. E-ticaret sitesi kurulumunuzda tamamlamanız gereken her aşamayı içerisinde bulunduran bu paketlerde, en geniş özellikler Prime ve Business paketlere aittir. Bu paketler kendi ödeme sisteminizi kullanmanıza yönelik tasarlanmıştır. Dilerseniz tüm paketlerde aylık ya da yıllık ödeme isteyebilirsiniz. Aylık yapacağınız ödemeler için herhangi bir taahhüt bulunmayıp, sistemden çıkmak istediğinizde herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Satışlarınız ve ziyaretçi sayınız arttığında kesinlikle bu durum size masraf olarak yansımayacaktır. Eğer alacağınız paketin ödemesini yıllık olarak yaparsanız, bu durumda indirim kazanabilirsiniz. Seçeceğiniz en ucuz e-ticaret paketleri internet sitesine özel kampanyalı fiyatlardan satışa sunulmaktadır. E-ticaret sitesi kurma fikrine sahipseniz, hiç vakit kaybetmeden bu avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.


E-Ticaret Sitesi Fiyatları

En ucuz e-ticaret sistemi için seçeceğiniz paketin özelliklerini dikkate alabilirsiniz. Örneğin, ücretsiz paketi seçtiğinizde içerisinde sınırlı sayıda özellik yer alacaktır. Eğer alacağım paket daha geniş içeriğe sahip olsun diyorsanız; 2500 ürün sergileme, pazar yeri entegrasyonu, uzman telefon desteği, sanal POS kullanımı, sosyal medya entegrasyonu, kredi kartlarına taksit ile sipariş, SEO uyumlu e-ticaret yapısı, ücretsiz tasarım temaları ve SSL sertifikası gibi özellikleri olan Professional paketi tercih edebilirsiniz. Business ve Prime paketlerin ise daha özel içerik ve fiyatlardan satıldığını görebilirsiniz. Bunlarla ilgili profesyonel destek almak istediğinizde Kobisi size ihtiyacınız olandan çok daha fazlasını en iyi şekilde sunacaktır. Müşteri memnuniyetini esas alarak hizmet veren Kobisi, profesyonel ekibi ile kesintisiz destek vermektedir.

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

İstatistikler

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim