BLOGKAFEM'deki Ödevler Hakkında

Yazar:



https://4.bp.blogspot.com/-RTXpNDvKfRg/TlpLozmE_bI/AAAAAAAABkQ/qGdzNyiVReM/s1600/duyuru.gif

Adını vermek istemediğim bazı kişiler öğretmen olduklarını iddaa ederek sitemize tehditlerde bulunuyorlar.Sitemizdeki ödevleri kaldırmamızı istiyorlar.Bu tür basit oyunlarla sitenin adını yıpratmaya çalışmasınlar.Fakat gerçekten öğretmen iseler lütfen internette iyi dolaşıp bu işi sadece bizim yapmadığımızı ve bizim gibi bu ödevleri veren daha birçok site olduğunu göz önünde bulundurarak ona göre bize dava açma tehditlerinde bulunsunlar.

Bizim siteden daha büyük siteler var bu ödevleri veren ve sitelerine günde 20bin öğrenci girmekte o sitelere neden dava açıılmıyor 5bin civarı kişinin girdiği bizim site bu işlerden sorumlu tutuluyor bilmiyoruz ama bu ödevleri biz vermesek bile bu ödevleri yayınlayan site çok!..Bu sebeple biz bunları kaldırsak bile, kiii... kaldırmayı düşünmüyoruz...Öğrenci bu ödevleri yapacak başka bir site bulacaktır.

Bu sebeplerden dolayı, bizim siteyle artık uğraşmayı bırakın diyoruz..Zaten bu ödevleri de biz şahsen yazmıyoruz internetten derliyoruz.Her internet sitesinden biraz biraz alıp sitemizde yayınlıyoruz.

Saygılarımızla.

blogkafem.blogspot.com yönetimi

1 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim