Blogger'de Yorumlarınızın Yanına "Admin" İbaresi Eklemek

Yazar:



Sitedeki yorumlar kısmını farkettiyseniz, ben yorum yaptıktan sonra adımın hemen hizasında "Admin" yazdığını farketmişsinizdir. Bu hem sitenize daha profesyonel bir görüntü kazandıracaktır hem de sizinle aynı adı kullanan başka bir kullanıcı yorum yaptığında, diğer ziyaretçiler, kimin sitenin yöneticisi olduğunu daha iyi kavrayabilirler.

Daha önce bunu nasıl yaptığımı soranlar oldu. Belki bilenleriniz vardır, kullandığım yorum formunun şablonuna ait kodlar, internet üzerindeki bazı sitelerde var.  Ben de bu yorum formu üzerinde yaptığım oynamalar sonucunda, yorum formuna "Admin" ibaresini ekledim ek olarak.

Sitemde yazı kopyalama yasağı olduğu için kodu direkt olarak buradan paylaşamıyorum. Paylaşsam da çoğu kişi kopyalayamıyor zaten. Bu nedenle buraya tıklayarak kodu bilgisayarınıza indirebilirsiniz.


2 farklı kod düzenledim. Eğer üstteki kod blogger sitenizde düzgün gözükmediyse buraya tıklayarak alternatif kodu indirebilirsiniz, blogger sitenizde deneyebilirsiniz. Ufak tefek farklar dışında her iki kod da aynıdır.

Metin belgesi içerisindeki kodu kopyalayıp, blogger şablonunuzda
</body> 
ifadesinden hemen önce eklemeniz yeterli olacaktır. Hepsi bu kadar!

Ayrıca.. Eğer isteyen olursa...
Kod içerisindeki  "Admin" ibaresini değiştirip kafanıza göre daha başka şeyler eklemek isterseniz, kod içerisinde bulunan şu linki : (https://i.hizliresim.com/P3WPYN.jpg) değiştirmeniz yeterli olacaktır.

4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Merhabalar.. Gözünüzden kaçmış sanırım ama ben kodu indirme linki olarak yazının içinde vermişim zaten. Yazı içerisinde bulunan; "buraya tıklayarak kodu bilgisayarınıza indirebilirsiniz" ifadesine tıklarsanız eğer, kodları metin belgesi şeklinde bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

      Sil
  2. Ben yaptım ama yorumlardaki yazılar küçüldü.
    Bir de (Admin) yazısını değiştirdim Google ' den Yönetici yazan bir resim buldum ve dediğiniz gibi değiştirdim ama tekrar etti üç kere.Tekrar etmemesi için ne yapabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koda ekleyeceğin görsel uzunlamasına biraz geniş olmalı. Yazı kısa olsa bile, alan geniş olmalı ki tekrar etse bile gözükmesin. Benim yazı içinde linkini parantezler arasına eklediğim "Admin" yazılı görseli tekrar incele anlarsın. Görsel uzunluğu sadece "Admin" yazısı kadar değil. Yazının sağ ve solunda boşluklar var ki görsel uzun olsun diye öyle yaptım. Böylece tekrar etse bile biz görmüyoruz tekrar ettiğini.

      Sil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim