Film Önerisi : Genç Çıraklar (Muhteşem Google Dünyası)

Yazar:



  
Google'da staj yapmak nasıl olurdu acaba ? Sorusuna cevap niteliğindeki eğlenceli yapım. Ayrıca nasıl bir  çalışma ortamı olduğunu da gösteren, yüksek dereceli motivasyon içeren film :) İzlenilebilir, keyifli. Tavsiye ederim.

KONUSU :
Billy ve Nick bir şirketin pazarlama departmanında çalışan ve dijital dünyanın yeniliklerine ayak uydurmakta zorlanan iki pazarlama elemanıdır. Nihayetinde beklenen olur ve işlerinden kovulurlar. İşsizlik sorunuyla baş etmeye çalışan ikili, bir plan yaparak medya devi Google'ın stajyerlik pozisyonlarına başvuruda bulunurlar. Mülakata ve eğitim programına yoğun bir başvuru olmaktadır ve başvuruda bulunanların küçük bir kısmı, sadece bu konuda çok zeki olanlar kabul edilmektedir. Başvuruda bulunanlarla karşı karşıya gelen ikili, eğitim programındaki herkesin yarı yaşlarındaki gençler olduğunu ve hepsinin alanında uzman olduğunu fark eder. Kendi farklarını ve tecrübelerini kanıtlamaya çalışırlar ve kıyasıya bir rekabet başlar. Dahası Billy ve Nick bu süreçte birbirleriyle de rekabet etmek zorunda kalır.

2 yorum:

  1. ilgi alanıma giren bir film bu bir an önce izlemem gerekiyor. bundan öncesinde jobs filimini izlemiştim ve onu begenmiştim böyle büyük şirketlere ait olan filmler dikkatimi çekiyor, bilgilendirme için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Bu tür filmler dikkatinizi çekiyorsa, The Social Network de izlenesi bir yapım, tavsiye ederim.

      Sil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim