Outlook Posta Kutusundaki İmza Nasıl Değiştirilir? [Resimli Anlatım]

Yazar:



Son birkaç gündür Outlook üzerinden mail gönderince, Outlook'un tüm e-posta adreslerinin altına "Outlook.com" ibaresini eklediğini farkettim. Bunun üzerine hemen kolları sıvadım ve imza nasıl değiştirilir diye Outlook'u kurcalamaya başladım.

Daha önceden Gmail'de imza değiştirme olayını yapmıştım. Gmail'de bir çok mail ayarı kolaylıkla yapılabilirken, Outlook'un son derece karışık olan yapısı yüzünden, yapmak istenen bir ayarı yapana kadar çileden çıkabiliyorsunuz. Bu durumun oluşmasının en büyük sebebi ise bence, Outlook'un sürekli olarak değişen tasarım yapısı. Belli ki Microsoft bile nasıl bir e-posta tasarımı yapacağına veya ilgili ayarların nereye koyulması gerektiğine kendisi bile karar verememiş.

Nihayet en sonunda Outlook'ta imza değiştirmenin nasıl olduğunu buldum. Bilen için son derece basit, bilmeyen için tam anlamıyla zaman kaybı olan imza değiştirme işlemlerinin nasıl olduğunu aşağıdaki görselde 3 adımda gösterdim.


Outlook posta kutunuza mail adresiniz ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra,

1) Sağ üst köşedeki dişli çarka tıklayın.
2) Menüden "Seçenekler"e tıklayın.
3) Açılacak olan sayfanın sağ tarafındaki menüden "E-posta imzası" yazılı olan kısma tıklayın.
4) İmzanızı yazdıktan sonra üst kısımdan "Kaydet" yazılı kısma tıklayın ve hepsi bu kadar. Yeni mail imzanız hayırlı olsun.

Görselde BLOGKAFEM.NET yazılı olan kısım, benim kendi mail adresimdeki imzamdır. Siz o kısma itediğinizi yazabilirsiniz. Eğer daha önceden hiç imza değişikliği yapmadıysanız sizde Outlook.com yazıyor olabilir. Konuyla ilgili içinizden geçen her türlü yorumu, aşağıdaki yorum formuna yazabilirsiniz.

5 yorum:

  1. Detaylı anlatımınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Benim şarjım çok çabuk bitiyor bir sürü Google playden uygulama indirdim ama olmadi.Telefonumu alalı 1 ay olmadı niye böyle oluyor.pil tasarrufu nasıl bi şey onu acarsam zararı olur mu kısıtlı yo diyorlar.ayrica sarjim çok yavaş doluyor lütfen yardım edin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu yazımı okumanı tavsiye ederim : http://www.blogkafem.net/2013/05/daha-uzun-omurlu-batarya-icin-neler.html

      Ayrıca cihazın arka planında çok fazla enerji tüketen bir uygulama da çalışıyor olabilir. Mümkün olduğunca arka planda çalışan uygulama bırakma. Sadece sürekli olarak kullandığın uygulamaların bildirimleri açık kalsın. Bildirimleri senin için çok da önemli olmayan uygulamaladan bildirim almayı kapat. Elinden geldiğince telefonu Wi-Fi ile kullan. İnternete sürekli olarak 3G veya Edge üzerinden yani hattındaki mobil veri üzerinden girmeye çalışırsan, bu da şarjın çabucak tükenmesine sebep olur. Telefon parlaklık ayarını ise otomatik olarak ayarlamanı öneririm. Sürekli olarak kullanmadığın uygulamarın, konum bilgine ulaşmasını engelle. Sorunun devam ederse garantiye götür.

      Sil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim