Derbiyi Bünyamin Gezer Kazandı

Yazar:





Bu fenerbahçe ne zaman adam gibi bir derbi maçı kazanacak bilmiyorum.Sanırım bu federasyon yada FEnERASYON ile biraz zor adam gibi maç kazanmaları.Bu maçı fenerbahçe kazanmadı .. Galatasaray'da kaybetmedi bence .. Bünyamin gezer maçı fenere resmen verdi.Hakları ile kazansalar icabında tebrik de ederiz fakat hakem açık açık taraf tuttu.Bana diyorlarki yendik sizi lan ibne herifler siz mi yendiniz maçı objektif olarak değerlendirin sonra gelin benimle konuşun.

Fenerin attığı 3 golde bedavadan gollerdi.Penaltının bir defa penaltı ile alakası yok.İlk gol zaten ofsayttı.O kadar haksızlığa uğrayan aslanlarımızdan ise kimse adam gibi bir oyun beklemesin.Bu takımı o adiler bu maçta bu şekilde oynamasını sağladı.Galatasaray kötü oynamış.. yok ya ne kötü oynaması o kadar moral bozukluğu içinde gel sen oyna o kadar haksızlık içinde.Cristian daha dün boktu bugün koktu ulan sen kimsin Arda'ya vuruyorsun.Adam mı sandın kendini.






Maçın başından beri oyuncularımız yerlerde ama fenerbahçeliler maçın başından beri sadece 1 kart görürken biz ise 3-4 sarı + 1 kırmızı bünyamin beyin takımı oynuyor tabi maçı almaları gerek.Fenerbahçe'de alex'in pozisyonuna bedavadan penaltı verilirken bizim adamımız Nonda ise yerde kalıyor üstüne üstlükte sarı kart görüyor.Baros maçın birinci dakikasında sakatlanıyor ve 2 ay sahalardan uzak kalacak.Ameliyat olacak buna sebep olan o o.ç. emre belezoğlu ise sarı kartla bile cezalandırılmadı.Çünkü o.. federasyon ibne bir fbliyi atamış takımları kazansın maksat.



Yoksa fenerbahçe gibi kalitesiz bir takım ne haddine GALATASARAY'ı yenmek.Madem GALATASARAY'ı yenecek kadar güçlüler ve yeniyorlar o halde neden hep b*ktan takımlara mağlup oluyorlar.Çünkü GALATASARAY ile fenerbahçe arasında oynanan maçlarda sağlıklı bir bir karşılaşma olmuyor.Hep GALATASARAY'ı mağdur bırakıp mağlup olmasını sağlıyorlar.Birde eşit koşullarda gelin kapışalım ne halt yiyeceksiniz bakalım.Eskiden GALATASARAY fenerbahçeyi sürekli yenerdi.Her maç farklı 7-0 , 5-0 gibi.Neden şimdi olmuyor.Çünkü fenerbahçeli federasyon ve bir avuç ib*e hakem öyle istiyor.Galatasaraylı hakemler bile sağlıklı bir mücadele olsun diye tarafsız olmaya çalışırken fenerbahçe hakemlerinde ise bu durum söz konusu değil.Çünkü i*nelik ruhlarına işlemiş.Aynı hakem bünyamin denen pislik maç öncesinde GALATASARAY'ın mor forma ile çıkmasını istememiş onun isteği doğrultusunda çıkan takımımınz bu hakeminde sadece maç değil maçtan önce bile GALATASARAY'a bu kadar yüklenmesi taraf tuttuğunu açıkça göstermekte.Zaten fenerbahçe ve bünyaminin bu moral bozma çalışmaları da sonuç verdi.

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim