BLoG Kafem'den Bir Adet Orta Boy Pizza Hediye!

Yazar:




Başıktan da okuduğunuz gibi bir kişiye bir orta boy pizza hediye etmek istiyorum. Olayı anlatacak olursam. Bildiğiniz gibi Turkcell'in Kazan-Kazandır kampanyası vardı. hah işte! O kampanya ile PizzaHut'tan bir orta boy pizza kazandım. PizzaHut'tan da bedava orta boy pizzamı alabilmek için bir de şifre yolladılar. Fakat yaşadığım ilde PizzaHut olmadığı için ben de bu bedava pizza şifresini çok değerli blogkafem takipçilerinden birine hediye etmek istiyorum.

Şimdi diyeceksiniz ki o kadar kişi içinden o bedava pizza şifresini kime vereceksiniz. Çekiliş yapmayı düşünüyorum. Çekilişin sağlıklı olması bakımından random.org sitesi üzerinden yapacam çekilişi. Çekilişi yapacağım zamanda çekilişin bir de videosunu çekip sayfaya ekleyeceğim.

Random.org hakkında bilgi almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Çekilişe Nasıl Katılabilirim?

Çekilişe katılabilmeniz için şöyle bir düşüncem var benim. Eğer random.org sistemini biliyorsanız, randam.org'dan çekiliş yapabilmek için herkesin bir sayıya sahip olması gerekir. Çekilişin uğraştırıcı olmaması için ve tek seferde kazananı bulmak için de bu sayılar sıraya göre çekilişe katılanlara verilir.

Sizin ise tek yapmanız gerek şey, www.facebook.com/blogkafem adresine girip duvara, çekilişe katılmak istiyorum yazmanız yeterli. İlk katılana vereceğimiz numara 1 olacak. Ondan sonraki 2, ondan sonraki 3.... ve böyle gidecek daha sonra da ben çekilişten birkaç gün önce isimleri ve hangi numaraları aldıklarını yayınlayacağım. Çekilişi bu haftasonu yapmayı planlıyorum. Ama tam olarak ne zaman olur bilmem. Zaten kazananları ben buradan ve facebooktan duyuracağım. Kazan arkadaş, hediyesini kazandığı zaman onunla iletişime geçilecektir.

ÇEKİLİŞE KATILABİLMEK İÇİN SON GÜN 13.05.2011 CUMA SAAT 00.00'dır. BU TARİH VE SAATTEN SONRA ÇEKİLİŞE ÜYE ALIMI YAPILMAYACAKTIR!

Şifre İlgili Açıklamalar
Arkadaşlar şifre kesinlikle kullanılmamıştır. Şifre bana Turkcell'den geldiği günden beri telefonda kayıtlı ve şifrenin son kullanım tarihi de 31.05.2011 yani ay sonu.Şifre ile ilgili oluşabilecek hatalardan sorumlu değilimdir. Ama eğer bir sorun çıkarsa ki sorun çıkacağını hiç sanmıyorum. Bunun ihtimali %1 gibi bişey. Siz bana bildirin ben Turkcell ile iletişime geçerim. Elimden geldiğince de size yardımcı olamaya çalışırım.


PizzaHut Restorantları Hangi İllerde Var?


PizzaHut restorantları ;

  • İstanbul
  • Ankara
  • İzmir
  • Muğla
  • Eskişehir
  • Bursa
  • Adana

illerinde bulunmaktadır. Eğer bu illerden birinde yaşıyorsan daha neyi bekliyorsun hemen çekilişe katıl derim. ;)

Çekiliş hakkında sormak istediklerinizi yorum olarak aşağıya belirtebilirsiniz. Herkese bol şans.


GÜNCELLEME : Çekiliş sonucu, 14.05.2011 / 18:00 'da www.blogkafem.net adresinden videolu olarak açıklanacaktır..


NOT : Yarışma sona ermiştir. "Ama ben yarışma başlığını yeni gördüm haberim yoktu" diyorsan, demek ki bizi yeterince iyi takip etmiyorsun. Bir dahaki sefere inşallah :) Bu arada yarışmayı kazanan arkadaşımızı da tebrik ederim. Kazanan arkadaşımız şu başlık altında açıklanmıştır. İlgi gösteren tüm katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

3 yorum:

  1. çok güzel bir kampanya yapmışsınız ama malesef ben katılamayacağım çünkü bu şehirlerden herhangi birinde değilim çokkkk uzaktayımmmm...
    ama yinede iy düşünülmüş bir paylaşım...

    YanıtlaSil
  2. Sağlık olsun.Kısmetse başka kampanyaya artık. :)

    YanıtlaSil
  3. bizde kaçırdık iyimi :)

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim