Cep Telefonunuzu Wifi (Wireless) Modem Olarak Kullanın

Yazar:



Joikuspot programı ile artık cep telefonunuz modem olarak kullanmak mümkün olabiliyor. Ben şahsen bu programı yeni öğrendim. Bu programdan henüz haberdar olmayan arkadaşlara faydalı olabileceğini düşünüyorum..

Buraya tıklayarak programı indirebilirsiniz.

*Program, Nokia'nın Symbian işletim sistemine sahip cep telefonları ile uyumludur.

Programı cep telefonuza kurduktan sonra, telefonunuz tam anlamıyla bir wifi modem görevi görüyor. Wifi ağınıza istediğiniz bir isim ve istediğiniz bir şifre belirleyebiliyorsunuz. Belirlediğiniz şifre ile sadece şifreyi bilenlerin sizin ağınızı kullanmanızı sağlayabiliyorsunuz. Joikuspot, telefonunuzdaki intenet paketi ile birden çok cihazla internete bağlanabilme imkanı sağlıyor. Telefonunuzdaki internet ile ister laptobunuzdan internete bağlanabilirsiniz; isterseniz de aynı ortamda bulunan arkadaşlarınızla internetinizi paylaşabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Ben bunu programsız yapıyordum. Telefonda kendiliğinden var bu özellik. Ayrıca USB kablosu ile de internete bağlanabiliyorum.

    YanıtlaSil
  2. @tınlamazmodunda
    Haklısın, farklı yöntemler mevcut. Mesela ben telefonun interneti ile laptoptan internete bağlanabilmek için bluetooth bağlantısını kullanıyordum daha önceden. Buda farklı bir yöntem olsun diye yazayım dedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bluetoothla nasıl bağlanabiliriz nokia 301 telefondan

      Sil
    2. Telefonuna bir internet paketi aldıktan sonra, hem telefonun hem de bilgisayarın bluetooth bağlantısını açacaksın. Bilgisayardan telefonun bluetooth'una bağlanacaksın. Bağlantıyı kurduktan sonra zaten orada seçenekler çıkacaktır karşına. Mesela modem olarak kullan gibisinden seçenekler gelir. Ona tıklayarak telefondaki internet paketini bilgisayardan kullanabiliyorsun. Ama çok fazla kullanmamak gerekiyor. Çünkü telefon aşırı derecede çok ısındığı için bu durum telefonunuza zarar verebilir.

      Sil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim