Birden Fazla Skype Oturumu Nasıl Açılır? [Programsız Çoklu Skype Açmak]

Yazar:



Bir zamanlar MSN kullanırken çokça işimize yarayan bu yöntemi Skype için de arar olduk. MSN için harici programlar indirildiği gibi Skype için de harici programlar indirilerek bu iş yapılabiliyor aslında ama ben bu yazımda sizlere videolu olarak "hiçbir program indirmeden" bu işin nasıl yapılacağını göstereceğim.

Bildiğiniz üzere bilgisayara sonradan indirilen programlar işinize yarasa da yaramasa da bilgisayar için fazladan bir yük ve alan kaplama olarak kendini göstermektedir. Ayrıca yayıncısının da ne derece güvenilir olduğunu bilmemek de kişinin kendi ve bilgisayarı için bir risktir. Elinizden geldiğince bilgisayar üzerinde bir işin "programsız olarak nasıl yapılacağını" araştırıp öğrenmek, sürekli olarak belli programlara bağlı kalmaktan her zaman daha iyidir.


Sürekli olarak Skype kullananlarınız var ise ve birden çok Skype hesabı ile aynı anda oturum açmak isteyenler için anlattığım programsız çoklu skype oturumu açma yöntemi eminim ki çok işinize yarayacaktır. Programsız oluşu sebebiyle de bilgisayara ekstradan bir yük yüklemekten kurtulmuş oluyorsunuz ve ayrıca program yükle kaldır derdi olmadan dakikalar içerisinde kendi çoklu skype açma ikonunuzu yaratabilmeniz açısından son derece avantajlı bir yöntem olduğunu söylememde fayda var.

4 yorum:

  1. teşekkürler sizden ikinci kez yararlandım sağolun...

    YanıtlaSil
  2. merhaba öncelikle sizin dediğiniz gibi harfiyen yaptım maalesef olmadı açılmadı bana tekrardan yardımcı olursan sevinirim saygılar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yazıyı 2014'te yazmıştım ve o günden bugüne kadar Skype birçok güncelleme aldı. Zamanla bu bahsettiğim yöntem çalışmaz hale gelmiş olabilir. Skype kendi sitesinde günümüz itibariyle çoklu Skype oturumunun nasıl açılacağı ile ilgili bir yazı paylaşmış. Oradan faydalanabilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak ilgili yazıyı görebilirsiniz :

      https://support.skype.com/tr/faq/FA829/ayni-anda-birden-cok-skype-hesabini-nasil-calistirabilirim

      Sil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim