Windows Phone Mesajlaşma Uygulaması WINDUP Yayınlandı!

Yazar:



Hem popüler uygulamaların çeşitliliği açısından hem de kendine özgü uygulamaların geliştirilmesi açısından, her geçen gün Windows Phone Store uygulama mağazasını daha da geliştiren Microsoft, son olarak kendileri tarafından Windows Phone kullanıcıları için geliştirdikleri WindUP mesajlaşma uygulamasını kullanıcılarına sundular.

Microsoft'un Windows Phone kullanıcıları için ücretsiz olarak sunduğu WindUP uygulaması ile başta mesajlaşma olmak üzere, video, resim ve ses kaydı gönderme gibi paylaşım seçeneklerini de içinde barındıyor. Windup ayrıca, gönderilen bir mesajın ne kadar süre karşı tarafta görünebilir olacağı yada ne zamana kadar karşı tarafta görünebileceği tarzında ekstra özellikler de sunuyor.


Microsoft'un WindUP adını verdiği bu mesajlaşma uygulaması Snapchat'in kopyası olması da dikkatlerden kaçmadı. Tabii ki de Snapchat'in kopyası bir uygulama yapıp kullanıcılarıan sunan tek şirket Microsoft değil. Facebook'da daha önceden Snapchat benzeri bir uygulama ile karşımıza çıkmıştı.

Eğer cep telefonunuz Nokia Lumia tarzı Windows Phone mobil işletim sistemine sahip ise, buraya tıklayarak uygulama sayfasına gidebilir ve uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulamanın Türkçe Açıklaması :
WINDUP kullanarak arkadaşlarınızla eğlenceli, geçici mesajlar oluştrun ve medya paylaşın. Mesajınızı belli bir zamana ayarlayın veya ne kadar süre görüneceğini ayarlayın. WindUP mesaj gösterim limitini düşük tutun ve arkadaşlarınız ne gönderdiğinizi görmek için yarışsınlar veya mesaj limitini yüksek tutun mesajınız uzun süre görülebilsin. WINDUP resimler, videolar ve ses parçacıklarının yanı sıra metin paylaşmanızı da sağlar.

0 yorum:

Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim