Mail İmzasındaki Avast Reklamı Nasıl Kaldırılır?

Yazar:



Ücretsiz anti virüs yazılımı olan Avast, 2016 güncellemesi itibariyle son derece gereksiz ve istenmeyen bir yeniliği de beraberinde getirmiş. Programı güncelledikten sonra Avast, yolladığınız maillerin sonuna mail imzası olarak, hiçbir şekilde kullanıcı izni alınmadan kendi reklamlarının gösterimini yapmaktadır.


Her ne kadar zarasız gibi görünse de resmi yazışmalar için son derece sıkıntılı olan bu durumdan kurtulabilmek mümkün. Mail adresinizin imza kısmında görünen bu Avast reklamını kaldırabilmek için şu adımları takip edin.

1) Avast programının içinden "Ayarlar"a girin.
2) Karşınıza gelecek olan "Ayarlar" menüsünün "Genel > Sorun Giderme" kısmına tıklayın ve karşınıza gelecek ekranın en altına inerek "Eski Ayarlaı Aç" ifadesine tıklayın.
3) Karşınıza gelecek olan pencereden "Avast e-posta imzasını etkinleştir" (Enable Avast email signatüre) ifadesinin başında yer alan tik işaretini kaldırın. 

3) Tik işaretini kaldırdıktan sonra ayarları kaydetmek için pencerenin alt kısmında yer alan "Tamam" butonuna tıklatın.

Artık göndereceğiniz maillerde, mail imzası olarak Avast'ın "Bu e-posta Avast tarafından korunan virüssüz bir bilgisayardan gönderilmiştir." ibaresi görüntülenmeyecektir.

2 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. http://www.webzi.net/internet/avast-anti-virus-hacklendi-400-000-kisinin-bilgileri-calindi.html adresinde Avast'ın hacklendiğini,avast kullanıcılarının bilgilerinin çalındığını söylüyor.Bence avast hiç güvenilir değil.Başka antivirus programlarını deneyin.

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim