Blogger Sitenize İletişim Formu Ekleyin

Yazar:



Siteye iletim formu eklemek için google'de arama yaparken bir çok siteye rastladım fakat çoğu yabancı olduğu için beğenmedim.Çünkü başka dil bilmediğimizden uğraştırıcı oluyordu o yüzden bende Türk yapımı bir site buldum hem Türkçe hemde yapımı kolay.Sitenin adı JotForm 10 dakikada sitenize ait bir iletişim formu oluşturuyorsunuz.Sadece iletişim formu değil siteniz için üyelik sistemi gibi başa şeyler de ekleyebiliyorsunuz.

İlk önce siteye üye oluyorsunuz.Üyeliği de gayet basit.Üyelikte sadece kullanıcı adı , şifre ve e-mail adresi istiyorlar üye olur olmazda anında giriş yapıp iletişim formunu oluşturabiliyorsun.Sitedeki iletişim formuna yazan birinin yazdığı anında siteye yazmış olduğunuz e-posta adresinize mail olarak gelmekte.

İşte örnek bir kaç resim :


[ilet1.jpg]

[ilet2.jpg]



Bunun dışında Plugoo adında bir site var o da gayet güzel.Sitedeki insanlar msn adresinden online iletşim kurabiliyorsun.Msn adresin kapalı iken siteden size yazılan mesajlar da "anlık ileti" olarak gelmekte.Daha önce kullanmıştım.Güzel bişey bunu da size önerebilirim.

2 yorum:

  1. teşekkürler gayet güzel bilgiler
    http://sahibindengidiyor.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Yalnız hazır aklıma gelmişken hatırlatmak isterim.Bu jotform denen site paralı bir site ücretsiz hesabı da 100mb ile sınırlı..

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim