Pacman Duvar Oyunu (Level 14 Bayağı Zorluyor)

Yazar:



Küçüklüğümde de severdim bu oyunu. Canım sıkkınken Google'da aratıp buldum. Eskiden adı daha başkaydı sanki ama hatırlayamadım. Ayrıca internetten de oynanmıyordu. Bir bilgisayar oyunuydu. Bilgisayara kurularak oynanan bir oyundu. Onun bir benzerini internete sunmuşlar. Adına da "Pacman Duvar" demişler. Yalnız bu Pacman, bizim bildiğimiz Pacman oyunundan biraz daha farklı.

Yılların tecrübesi olaraktan oyunu oynarken Level 10'a kadar çok rahat geldim. Level 10'dan sonrasında bir zorlansam da Level 14'e kadar gelebildim ama; Level 14 geçilecek gibi değil. Belli bir yerden sonra geçmenin imkansız olabileceğini düşünüyor insan psikolojik olarak. :)

Aslında oyunda verilen dondurma, kiraz, muz, güneş vs. tarzı ekstra güç sağlayan şeyleri akıllıca kullanarak sadece bu turun geçilebileceğini düşünüyorum fakat; bu turda(Level 14) onlardan az vermelerinin yanında, canavarların çokluğu da onların verimli kullanılmasını da engelliyor.

Ben henüz geçemedim ama o turu geçebilecek ve oyunu bitirebilecek mutlaka birileri çıkar diyerekten oyunu blogda paylaşayım dedim. :)

 
Oyun Nasıl Oynanır? 
Oyun çok basit. Bir iki oynamadan sonra rahatlıkla mantığını kavrarsınız zaten. Sadece yön oklarını kullanarak duvar örüyorsunuz. Oyun içindeki hareketli olan objelere [biz onlara canavar diyelim:)] çarpmadan, duvarın %80'inin tamamladığınız zaman bir sonraki tura geçiyorsunuz. Oyunun sağ üst köşesindeki "Progress" kısmından duvarın yüzde kaçını ördüğünüzü görebilirsiniz. Sol üst köşedeki "Lives" kısmı ne kadar canınız olduğunu gösteriyor. Haklarınız bitse bile yeniden başladığınızda, aynı Level'den devam edebiliyorsunuz. Oyundaki sesten rahatsız olursanız eğer, hoparlör simgesinden sesi kapayabilirsiniz.

Kaçıncı levele kadar geldiyseniz, aşağı kısma yorum olarak yazın. Özellikle de level 14'ü geçen kişi mutlaka yazsın. Geçebilecek olan arkadaşı tebrik etmek istiyorum. Ama yalancılık yapmak yok. :) :)

Hadi kolay gelsin. :)

6 yorum:

  1. Hocam eskilerden VOLFIED diye bir oyun var. Onda da mantık aynı. Eski ama çok eğlenceli. Deneyin derim.

    YanıtlaSil
  2. Google'da arattım. Yazıda belirttiğim : "Eskiden adı daha başkaydı sanki ama hatırlayamadım." dediğim, adını hatırlayamadığım o oyun, senin yazmış olduğun oyun sanırım Furkan. Yorumun için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  3. level 12ye bile zorla geldim ben. :)

    YanıtlaSil
  4. bende belli bi yerden sonra ağrlasma oldu sanki oyunda

    YanıtlaSil
  5. @Adsız
    Arka planda çalışan uygulamaların kasması sonucu olabilir o dediğiniz. Aynı durum bende de olmuştu. Arka planda çalışan bir uygulamayı kapayınca sorun düzelmişti.

    YanıtlaSil
Yorum Sayfası :


Yorum formuna konuyla ilgili görüş ve sorularınızı bırakabilirsiniz.

Yorumunuza mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.


Eklenen yorumlar, moderatör onayından sonra yayınlanmaktadır.

BLOGKAFEM.NET © Copyright 2008-2023
Sitedeki yazıların her hakkı BLOGKAFEM.NET sitesine aittir.
Kopyalanması halinde lütfen kaynak gösteriniz.
DMCA.com Protection Status
Anasayfa | Hakkında | İletişim